Lid in de Orde van Oranje Nassau dhr. Marinus Molegraaf

De Museumwerf Vreeswijk feliciteert onze vrijwilliger Marinus Molegraaf met zijn eervolle benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester de Jong van Houten reikte de onderscheiding de dag voor Koningsdag uit aan Dhr. Molegraaf en prees daarbij zijn maatschappelijke inspanningen. Marinus is als vrijwilliger op de Museumwerf van onschatbare waarde. Hij was als technisch vrijwilliger de drijvende kracht achter de restauratie van de Vreeswijkse aak, die nu in gebruik is als tentoonstellingsruimte voor scheepsmotoren. De Museumwerf Vreeswijk doet ook voor andere klussen nooit een vergeefs beroep op Marinus, of er nu educatieve opstellingen gemaakt moeten worden, een helpende hand nodig is bij restauraties of een rondleiding voor kinderen gegeven moet worden, als het enigszins lukt staat Marinus voor ons klaar. De onvermoeibare en bijzonder inspirerende wijze waarop hij naast zijn vrijwilligerswerk invulling geeft aan zijn rol als mantelzorger maken het samen zeer terecht dat het Zijne Majesteit heeft behaagd dit passend eerbetoon namens de samenleving toe te kennen aan Dhr. Marinus Molegraaf.

Lid in de Orde van Oranje Nassau dhr. Marinus Molegraaf samen met burgemeester de Jong van Houten