Scheepsmodellen bij de Museumwerf op Themazondag 1 juli

Zondag 1 juli zal Modelbouwvereniging ’t Anker uit Vreeswijk haar schepen tonen tijdens de Themazondag van juli. De modelschepen zijn gebouwd door de leden van de vereniging en zowel op de kant als varend te bewonderen. Ook vertellen de makers graag zelf wat er nodig is aan geduld, kennis, vakmanschap en materialen om zelf een schip na te bouwen.

• Samen met het publiek zal een jury het mooiste modelschip van Vreeswijk kiezen. Kom dus ook en stem op het modelschip van 2018!

In de expositie van de Museumwerf zijn ook diverse schitterende historische schepen in model te bewonderen, waaronder enkele typisch Vreeswijkse zandaken en een model van het Utrechts Statenjacht.