Themazondag 7 juli bij Museumwerf Vreeswijk met een workshop fotografie

Op zondag 7 juli is er weer Themazondag bij de Museumwerf. Het onderwerp is fotografie. Dat is niet zo vreemd want bij de Museumwerf zijn tal van fotogenieke objecten te vinden. Wat te denken van historische schepen of ouderwetse stoere werktuigen?

Op de Themazondag wordt een workshop fotografie gegeven voor beginners en huis-tuin-en-keukenfotografen die meer uit hun fototoestel willen halen. Of dat toestel nu een spiegelreflex, compact camera, systeem camera of smartphone is, dat maakt niet uit.

De workshop vindt plaats in het Theehuys van de Museumwerf. Aanvang is om 13.00 uur. Docent is Piet de Boer. Kosten: € 2,00 p.p. (inclusief entree). Aanmelden via henny@museumwerf.nl. Klik <<hier>> voor meer informatie.