04 augustus Themazondag knopen en splitsen bij Museumwerf Vreeswijk

Kom zondag 4 augustus naar Museumwerf Vreeswijk. Dan is er weer Themazondag. Het onderwerp deze reis is Knopen en Splitsen. Het is een passend thema want zonder touw vaart niemand wel, of je nu een roei- of motorbootje hebt of een (voormalig, monumentaal) vrachtschip.

Themazondag
De Themazondag is een kleinschalig evenement waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen die iets te maken hebben met de binnenvaart, de werf, het water of die gewoon leuk zijn. Natuurlijk is ons gezellige Theehuys met binnen- en buitenterras dan weer geopend voor een lekker kopje koffie of thee en een stuk koude of warme appeltaart.

Voor meer informatie klik <<hier>>